Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This training is currently closed

Welkom bij jouw transformatiereis “De stem van wie je bent”

De komende maanden ga jij op een innerlijke reis via de thema’s van de Latifa (een soefische wijsheid). Hierin word je uitgenodigd om steeds weer naar binnen te gaan en te ervaren wat er in je leeft. En via de stem laat je horen hoe dat door jou heen trilt en breng je het in contact met de buitenwereld.

Graag geef ik je een paar tips mee:
1. Eenvoud, geef ruimte aan 1 klank. Het hoeft geen melodie te zijn, mag wel. Gun jezelf eerst de ruimte te ervaren in 1 klank. Laat het ontstaan vanuit die eenvoud.
2. Heb geen haast, neem tijd voor de inademing, laat het helemaal ontstaan. En er hoeft niet meer te gebeuren dan dat er gebeurt.
3. Alles werkt mee, en alles doet er toe. Alles wat er blijkt te gebeuren verwelkom je (ook de dingen die lijken tegen te werken) en laat je door je klank heen klinken; dat is jouw muziek, dat is jouw levendigheid. Geef het de ruimte.
4. Durf risico’s te nemen en nodig jezelf uit om stappen te zetten buiten je comfortzone. Niet omdat het moet, maar juist omdat het nu kan! Het vraagt een nieuwsgierige blik en verras jezelf.

Welkom video (6:35min)

 

 

Training Inhoud

Uitklappen