Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jan Kortie workshop “Jij bent Muziek” Assen

mei 31 @ 14:00 - 17:00

€57,50

Jan Kortie, de grondlegger van Stembevrijding, ontwikkelde in de loop van de afgelopen 40 jaar een onorthodoxe, opgewekte benadering van zingen. Hij biedt tal van workshops aan en komt ook weer in Assen. Tijdens deze middag maak je kennis met de onconventionele lichtvoetige maar ook uitdagende werkwijze van stembevrijder Jan Kortie. Hij zal je meenemen in zijn vreugdevolle visie op zingen en Stembevrijding.

Werkwijze en annuleringvoorwaarden
Wanneer jij je hebt aangemeld en een kaartje hebt gekocht, sta je op de deelnemerslijst en ben je verzekerd van deelname. Na inschrijving tot een maand voor aanvang van de activiteit kun je annuleren, dan ontvang je de inschrijfkosten retour minus administratiekosten van €12,50. Dit zal binnen 14 dagen op jouw rekening teruggestort worden. Als je binnen een maand voor aanvang annuleert, krijg je geen geld terug, maar kun je in overleg met mij, wel een ander jouw plaats laten innemen. Deze voorwaarden gelden ook voor annuleringen als gevolg van ziekte.

Gegevens

Datum:
mei 31
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
€57,50

Locatie

Podium Zuidhaege Assen
Zuidhaege 2
Assen, Drenthe 9401 NZ
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar