Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jan Kortie “Het Lied van de Ziel” Assen

mei 31 @ 19:30 - 21:30

€21,50

Tijdens deze avond zingen we mantra’s uit zeer diverse religieuze en spirituele richtingen, in allerlei talen. Veelal met pianobegeleiding. Een deel van de muziek is zeer ingetogen, een ander deel is uitbundig en vreugdevol. In de eenvoud schuilt de magie van het zingen van mantra’s: de toewijding aan de eenvoud van de ziel. Zangscholing, goed je best doen is niet vereist voor een oprechte klank!(meer info zie www.centrumvoorstembevrijding.nl)

Werkwijze en annuleringvoorwaarden
Wanneer jij je hebt aangemeld en een kaartje hebt gekocht, sta je op de deelnemerslijst en ben je verzekerd van deelname. Na inschrijving tot een maand voor aanvang van de activiteit kun je annuleren, dan ontvang je de inschrijfkosten retour minus administratiekosten van € 12,50. Dit zal binnen 14 dagen op jouw rekening teruggestort worden. Als je binnen een maand voor aanvang annuleert, krijg je geen geld terug, maar kun je in overleg met mij, wel een ander jouw plaats laten innemen. Deze voorwaarden gelden ook voor annuleringen als gevolg van ziekte.

Gegevens

Datum:
mei 31
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€21,50

Locatie

Podium Zuidhaege Assen
Zuidhaege 2
Assen, Drenthe 9401 NZ
+ Google Maps

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Jan Kortie "Het Lied van de Ziel" Assen
Mantra avond Jan Kortie
21,50
92 beschikbaar