Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RouwKlank – klank van je ziel – Verdiepingsdag

juni 7 @ 10:00 - 16:00

€111,00

In het leven hebben we allemaal te maken met verlies. Dit kan een verlies zijn van een persoon, maar ook van gezondheid, je baan of zelfs een illusie die je armer bent. Het kan groot aanvoelen of ogenschijnlijk onbetekenend klein. Rouw, verdriet laat zien dat je het mag loslaten.

Dat is waar deze dag je toe uitnodigt. Via jouw klank laat jij het stromen en breng je jeZelf weer in verbinding.

Werkwijze aanmelding en annuleringsvoorwaarden
Aanmelden verloopt via de website www.liesbethkloppenburg bij kopje aanbod. Daar koop je een kaartje en dan is je aanmelding definitief. De uitnodiging ontvang je drie weken voor aanvang van de desbetreffende dag. Annulering  is mogelijk tot vier weken voor aanvang, daarvoor wordt het bedrag van € 25,00 in rekening gebracht voor administratiekosten. Het bedrag wordt teruggestort op het doorgegeven rekeningnummer minus de administratiekosten. Annulering na vier weken voor aanvang vindt er geen restitutie plaats. Wel heb je de mogelijkheid om iemand anders in jouw plaats te laten meedoen. Lukt dit niet, neem dan contact op. Wellicht kan iemand van de wachtlijst dan deelnemen. Bij te weinig deelname neem ik contact met je op om de aanmelding door te schuiven naar een vervolgdatum of het bedrag terug te storten op je rekening. Het bovenstaande geldt ook voor annuleringen i.v.m. ziekte of andere overmacht. Je kunt hiervoor, als de kosten van deelname dat rechtvaardigen, een annuleringsverzekering afsluiten.

Gegevens

Datum:
juni 7
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€111,00

Locatie

Nivon Noordlaren
Duinweg 6
Noordlaren, 9479 TM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar