Laden Evenementen

« Alle Evenementen

RouwKlank

maart 15 @ 10:00 - 16:00

€119,70


In het leven krijgen we allemaal te maken met verlies. Als een verlies diep raakt, vraagt dit om Rouwarbeid. Dit vraagt van iedereen iets anders, omdat ieder mens uniek is. De emoties die je erbij ervaart, zijn specifiek voor jou. Het hele proces is aangepast op jou en jouw verlies. Ook kunnen we er gemeenschappelijke delers uithalen, elkaar steunen en er samen in zijn.

Dat is waar deze dag je toe uitnodigt. Jouw unieke rouwproces in verbinding brengen met jeZelf en in contact met de ander.

RouwKlank werkwijze en annuleringsvoorwaarden
Wanneer je je het kaartje koopt, is jouw aanmelding definitief. De uitnodiging voor deze dag ontvang je drie weken voor aanvang van de desbetreffende dag. Annulering van deze dag is mogelijk tot drie weken voor aanvang, daarvoor rekenen wij administratiekosten van € 25,00. Het bedrag wordt teruggestort op het bij ons bekende rekening minus de administratiekosten. Annulering na drie weken voor aanvang vindt er geen restitutie plaats. Wel heb je de mogelijkheid om iemand anders in jouw plaat te laten meedoen. Lukt dit niet, neem dan contact met ons op. Wellicht kan iemand van de wachtlijst dan deelnemen. Bij te weinig deelname nemen we contact met je op om de aanmelding door te schuiven naar een vervolgdatum of het bedrag terug te storten op je rekening. Het bovenstaande geldt ook voor annuleringen i.v.m. ziekte of andere overmacht. Wij adviseren je hiervoor, als de kosten van deelname dat rechtvaardigen, een annuleringsverzekering af te sluiten.

Gegevens

Datum:
maart 15
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€119,70

Locatie

Nivon Noordlaren
Duinweg 6
Noordlaren, 9479 TM
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
RouwKlank
119,70
7 beschikbaar